keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lainakatto on tulevan ostajan unelma

Oletko ostamassa asuntoa velalla? Kohta sinulla pitää onneksi olla ihan oikeaa, omaakin rahaa, jolla maksat osan asunnosta. Hulluus on viimein tulossa tiensä päähän ja pankkeja ollaan pakottamassa uuteen järjestelyyn, jossa lainaa ei myönnetä persaukisille, kuten tähän asti.

Muutaman viimeisen viikon aikana mediaan on ilmestynyt toinen toistaan kalpeampia asuntokeinottelijoita (pankki, välittjät, asuntosijoittajat) selittämään, kuinka he ovat hurjan "huolissaan" nuorten asunnonostajien kohtalosta, mikäli nämä eivät saa pankkitiskiltä mielivaltaisen suuruisia asuntolainoja, ja että koko velkakatto pitää heti hylätä. Nykyiset asuntokuplahinnat perustuvat täysin ihmisten rajattomalle velkaannuttamiselle ja näiden tietämättömyyden hyväksikäyttämiselle.

Kaikki tietävät toki, ettei nykyolosuhteissa moisten omarahoitusosuuksien (jonkun osuuden säästäminen asunnon hinnasta) ole kovinkaan helppoa. Seurauksena asunnonostajat siis katoavat kokonaan, asuntomarkkinat menevät täysin jumiin ja ainoa keino asuntojen myyjillä tehdä kaupat, on laskea hintoja rajusti. Tämä on sinulle kymmenien, tai satojen tuhansien eurojen säästö. Mutta tästä eivät rahansa jo asuntoihin laittaneet halua sinulle missään nimessä kertoa, sillä he eivät ole sinun puolella.

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihmisillä velkaa -> Asunnon hinta laskee -> Elinkustannukset + verotnousseet huimasti, syönyt koron nousuun varatut varat -> Korko nousee + Korko vähennys poistuu -> TAloudet kaatuvat -> asuntoja myydään hädissään hintaan mihin hyvänsä ->sijoittaja kuittaa (pankki) asunnon pilkkahinnalla -> Jääät vielä velkaa -> tuleisuudessa teet vain töitä maksaaksesi velkaa + asut vuokralla vanhassa asunnossasi ja maksat siitä vuokraa ja lainaa joka jäi. Sijoittaja kuittaa hyvät rahat.

  Velkainen ihminen on paras ihminen sijoittajalle. Ei tarvitse tuottaa mitään, omistaa vain ja kääriä kaikki rahat. Totaaliomistus on eliitin päämäärä ja se toteutuu suurelta osin muutamassa vuodessa.
  Samsta syystä valtiot ajetaan ahdinkon. Ulosmitataan valtion omiasuus ja pakotetaan myymään kansallisomaisuus mm pohjavedet.
  Tulevaisuus on kuin pahasta scifi elokuvasta.

  Syypää kaikkeen on kokoomusjohtoinen politiikka joka edes auttaa ihmisten ahdinkoa. Ja sokeat poliitikot, jotka eivät näe kokonaisuutta ja eliitin päämäärää.

  VastaaPoista
 3. Hei

  Hae nopea ja kätevä lainan maksaa pois laskut ja aloittaa uuden rahoittamalla projekteja on halvin korko 3%. Älä ota yhteyttä jo tänään kautta: credithome@blumail.org kanssa lainamäärä tarvitaan meidän vähintään Laina tarjous on 1,000.00 mihinkään valinta lainan määrästä. Olen sertifioitu, rekisteröity ja legit lainanantajalle. Voit ottaa minuun yhteyttä tänään, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa meiltä ...

  Laina Hakija Lisätiedot

  (1) täydelliset nimet:
  (2) Määrä tarvitaan Laina:
  (3) Lainan kesto:
  (4) Puhelinnumero:
  (5) Maa:
  (6) valtio / kunta:

  HUOMAUTUS: Kaikki vastaukset on toimitettava: credithome@blumail.org nopeaa käsittelyä.
  kiitos

  Arvoisa Mhay burailla

  VastaaPoista
 4. Hyvää päivää teille kaikille teille nimeni on Christine Holland, olen Yhdysvalloissa, Texas, olen erittäin tyytyväinen, koska olen kirjallisesti todistuksen miten sain laina tästä laina lainanantaja, uskon Jumala on suunnitelma minulle, kun olen oli huijatuksi rahani monet ns lainanantajista, i petettiin ja melkein mielestä ottaa elämäni, mutta Jumala on tarkoitus minulle, jos haluat saada lainaa tahansa yritys täytyy valita Mike Johnson Firm, kun olin ensimmäinen alkoi hänen kanssaan, ajattelin hän oli kuin loput, ja minun Greatest yllätys sain lainaa $ 69,000.00 tililläni ja se oli tarkka summa i haettu hänen yritys, ja teille, että on tunne, että siellä mitään toivoa sinulle? on valhe, koska jos olet kiinnostunut saamaan tahansa laina, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse, hänen sähköposti on: mikejohnsonfirm@yahoo.com, God Bless pidät hän siunannut minua Mike Johnson saamalla lainaani jälkeen ollut laskussa käsissä huijauksia.

  Kiitos.
  Christine Holland

  VastaaPoista
 5. RAHOITUSJÄRJESTELMÄ JASON RAYMOND OF FINANCE CIRCLE LOAN INC: n avusta (fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622) ..

  Olen Nathan Davidson liikemies, joka pystyi elvyttämään kuolevan liiketoimintaansa jumalallisen lainanantajan avulla, joka tunnetaan Jason Raymondin rahoittajana CIRCLE INC: n toimitusjohtajana. Olen asunut 1542 Main St, Buffalo, NY. aloittaa liiketoiminta, ratkaista velkasi, laajentaa nykyistä, tarvitset rahaa ostaa tarvikkeita. Onko sinulla ollut ongelma yrittää saada hyvää luottojärjestelyä, haluan sinun tietävän, että RAHOITUSRYHMÄ INC on oikea paikka ratkaista kaikki taloudellinen ongelma, koska olen elävä todistus ja en voi vain pitää sitä itselleni kun muut etsivät tapaa saada taloudellisesti nostettua .. Haluan, että kaikki ottaisit yhteyden tähän jumaliseen lainanantajaan muiden yksityiskohtien tietojen avulla, jotta voimme osallistua tähän hienoon tilaisuuteen Sähköposti: fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622


  VastaaPoista
 6. Tarvitsetko lainaa? Oletko rahoituskriisissä tai tarvitset rahaa aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi tai maksamaan laskuja tai aloittamassa mukavaa liiketoimintaa? Sinulla on pieni luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: kate_solution@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki, tarvitsetko lainaa? Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen? Tarjoamme lainoja ilman luottoa Tarkastukset, vakuuksia, helppoa vaihetta, nopea rahoitus ja alhainen korko 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Nimeni on Agusia Kacper, olen liiketoiminnan nainen, olen osajakaja Grupa Lotos S.Alle Gdańskissa Puolassa. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma asiakkaille, joilla on taloudellinen ongelma ja jotka tarvitsevat ratkaisun. Lainan ja vakuuksien kysymys on se, mitä asiakkaat aina huolestuttavat, kun etsit lainaa lainanantajalta, mutta Alden Moore laina on tehnyt laina-alan eron. He pystyivät järjestämään 75000 dollarin lainan vain 2 % ilman stressiä. ja tämän lainan kanssa pystyin jakamaan kasvua vähittäiskaupassa ja tänään olen ylpeä voidessani kiittää Alden Mooreta vilpittömyydestäsi ja nopeasta vastauksestasi lainahakemukseni suhteen. Suosittelen jokaista täällä Puolassa, joka on joka tarvitsee lainaa ottamaan yhteyttä Aldenin lainaan heidän sähköpostiosoitteellaan aldenmooresloanfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
  Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

  VastaaPoista